Achterban NPS Wageningen kaart problemen aan

Een delegatie van de Nationale Partij Suriname (NPS) onder leiding van voorzitter Gregory Rusland heeft zaterdag een bezoek gebracht aan Wageningen. Al geruime tijd legt de voorzitter oriëntatiebezoeken af bij de afdelingen van zijn partij. Tijdens een vergadering hebben verschillende sprekers problemen aangekaart waarmee zij in Wageningen te maken hebben.

Farida King, voorzitter van afdeling Wageningen, Henry Mac Nack en de jongerencoördinator van Wageningen, Susan Kajafas, hebben gesproken over wateroverlast bij de minste regenval, een niet goed functionerende sluis, problemen met betrekking tot de onderwijsfaciliteiten, criminaliteit en de bestrijding daarvan.

Rusland levert volgens de ervaring van Mac Nack een bijdrage aan de oplossing van de problemen, ondanks belemmeringen die zich in het politiek systeem voordoen. Met de NPS-voorman zijn verschillende personen meegereisd waaronder hoofdbestuursleden, de voorzitter van de jongerenraad, Danique van Varsseveld en het DNA-lid, Ivanildo Plein.

In de komende periode zullen de oriëntatiebezoeken aan de districten en gebieden in Paramaribo worden voortgezet.

Source